Kom bij ons werken

Aan de slag bij Café de Gekroonde Suikerbiet? Doen! Waarom? Om deze 7 redenen.

Jij verdient meer

We hebben een leuke club met gemotiveerde mensen. Normaal dus dat zij een goed salaris uitbetaald krijgen. Word jij ‘part of the team’, dan ontvang jij dat uiteraard ook. Katsjing! En voor de schoenenfanaten onder ons; je krijgt als medewerker korting op Vans bij Uncle[s]. En natuurlijk ontvang je sowieso gratis Biet-kledij.

Jezelf ontwikkelen tot een ware barista, bierkenner of … wat jij wil!

Of je nou in de keuken werkt, achter de bar staat, meters maakt op het terras of zorgt voor de voorraad. Wij bieden jou verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ontdek waar jouw interesses liggen en waar jij (nog meer) in uit wil blinken.

Voordelig zen worden met het De Biet-yoga abonnement

Adem in, adem uit. Als collega krijg je korting op een abonnement bij zen@sea, een yogastudio op zo’n 2 meter afstand van De Biet. Lekker easy dus om voor of na werk even een lesje te nemen. ’s Zomers vinden de sessies op een hele toffe plek plaats: aan de zeedijk. Hoe vaak je gaat en óf je gaat, is aan jou. Het gaat ons erom dat jij lekker in je vel zit. Fysiek en mentaal. Namasté!

Na sluitingstijd gezellig lullen in plaats van bijvullen

Het laatste rondje betekent bij ons echt het laatste rondje. Ook voor jou. Zodra het café sluit, zit jouw werk erop. Vaak drinken we na sluit nog een drankje aan de bar en praten we na met wat collega’s. Want we maken wat mee in de horeca. Mooie, hilarische of ontroerende momenten komen ter sprake. Daar kunnen we bijna een boek over schrijven. O, wacht… ;)

Elke werkdag genieten van een heerlijke hap

Good food, good mood. Daar geloven we in. Daarom maakt onze chef met extra zorg en liefde smakelijke gerechten voor je klaar. Geef ook vooral aan wat je lekker vindt en wij regelen het. Onze ‘zondag burgerdag’ is berucht onder de collega’s. Een echte Biet-favoriet!

Indruk maken op je vriendengroep of je vlam

Een toffe werkplek om goed voor de dag te komen, dat is De Biet. We zijn niet voor niets in 2017 uitgeroepen tot het beste café van Nederland! Neem je vrienden of je liefde mee en laat het hen zelf ervaren. Hier scoor jij sowieso punten mee.

FRESH VOOR DE DAG KOMEN DOOR KNIPKORTING BIJ RIK DE KAPPER

Tijd voor een nieuwe coupe? Je opscheer bijwerken? Of alleen de puntjes bijknippen? Rik is de man die je moet hebben. Hij zorgt er niet alleen voor dat je er weer gelikt en verzorgd uitziet. Ook krijg je als medewerker bij De Biet leuke korting op een knipbeurt. Zet die schaar er maar in!

Momenteel zoeken wij…

Barmedewerker

Biertjes tappen, cocktails shaken en praatjes maken. Dat kan jij als de beste of wil je heel graag leren.

Bekijk de vacature

 

Facilitaire dienst

Op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en gezelligheid? Gevonden!

Bekijk de vacature

Schoonmaak

Stofvrije stoelen, blinkende barkrukken, glanzende glazen. Jij wordt blij van opruimen en poetsen.

Bekijk de vacature

 

KOK

Wij zijn altijd op zoek naar goede koks. Ben jij dé persoon die onze gasten een smaakvolle beleving meegeeft?

Bekijk de vacature

RESERVEREN

Kom je een hapje eten? Zeker zijn van je plek? Reserveer online jouw tafel!